Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Εξερεύνηση, Φαντασία, Δημιουργικότητα:

Οι δυνατότητες ακόμα και στον εξωτερικό χώρο είναι ατέλειωτες με την σειρά “Outdoor Play”

Ανακαλύψετε τη μαγεία που προσφέρει το παιχνίδι έξω από τις πόρτες!

Είτε έχει λιακάδα είτε βρέχει, είτε ζέστη, είτε κρύο, πάντα εκεί έξω περιμένει μια περιπέτεια.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το υπαίθριο παιχνίδι μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας, να βελτιώσει την ψυχική υγεία, να μειώσει το στρες και το άγχος, ακόμη και να ενισχύσει τη γνωστική ανάπτυξη.

Όμως, πολλές φορές δεν αρκεί απλώς να αφήνουμε τα παιδιά έξω να παίξουν, οι εξωτερικοί χώροι παιχνιδιού πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να είναι ασφαλής, αλλά και για να προωθούν, και να εξελίσσουν το παιχνίδι των παιδιών.

Έτσι κι εμείς στο for kids ετοιμάσαμε μια σειρά αφιερωμένη στο εξωτερικό παιχνίδι των παιδιών την “Outdoor Play Series”.

Μελετώντας τις ανάγκες των παιδιών στον εξωτερικό χώρο, ξεκινάμε αυτή την συλλογή με τρία κομμάτια εξοπλισμού: την Λασποκουζίνα, το Τραπέζι εξωτερικού χώρου και ένα Σπιτάκι.

Ενώ αυτά τα τρία κομμάτια προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες για παιχνίδι και δημιουργικότητα σε εξωτερικούς χώρους, δεσμευόμαστε επίσης να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη συλλογή μας με νέες και συναρπαστικές προσθήκες.

Εάν έχετε στο μυαλό σας έναν συγκεκριμένο κομμάτι εξοπλισμού, που δεν το βρίσκετε στην συγκεκριμένη συλλογή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε από τους πελάτες μας και να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Λασποκουζίνα

Ετοιμαστείτε να παροτρύνετε τα παιδιά να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους με τη λασποκουζίνα μας! Ο τέλειος εξοπλισμός παιχνιδιού σε εξωτερικούς χώρους για να εμπλακείτε σε αισθητηριακό παιχνίδι και να προσποιηθείτε το μαγείρεμα με φυσικά υλικά όπως λάσπη και νερό.

Σχεδιασμένη με γνώμονα την ασφάλεια, η λασποκουζίνα μας είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο.

Είναι εξοπλισμένη με νεροχύτη και ράφια για αποθήκευση, έχει συμβολικές εστίες και διακόπτες και υπόσχεται να προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για ευφάνταστο και δημιουργικό παιχνίδι.

Τραπέζι

Το στιβαρό ξύλινο τραπέζι μας είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε υπαίθριο χώρο παιχνιδιού. Είτε για παιχνίδι, είτε για φαγητό, το τραπέζι είναι από τα πιο χρήσιμα μέρη ακόμα και σε έναν εξωτερικό χώρο.

Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και σχεδιασμένο για να μετακινείται εύκολα, αυτό το τραπέζι είναι ταυτόχρονα πρακτικό και κομψό. Το ύψος είναι προσαρμοσμένο για να είναι φιλικό προς τα παιδιά και παρέχει μια στιβαρή επιφάνεια για χρήση από τα παιδιά όπως χειροτεχνίες και άλλες τέχνες, χρόνο για σνακ ή άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.

Σπίτι

Σας παρουσιάζουμε το γοητευτικό και άνετο ξύλινο σπίτι μας! Ιδανικό για ευφάνταστο παιχνίδι, αυτό το σπίτι είναι ένα άνετο μέρος, μια φωλιά για τα παιδιά για να διαβάσουν, να χαλαρώσουν ή να παίξουν παιχνίδια ρόλων.

Φτιαγμένο από φυσικό ξύλο, αυτό το σπίτι είναι και όμορφο και στιβαρό. Είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε υπαίθριο χώρο παιχνιδιού και έχει σχεδιαστεί για να εξάπτει τη φαντασία του κάθε παιδιού.

Αυτό το σπίτι θα γίνει γρήγορα ένα αγαπημένο μέρος για να παιχνίδι και όνειρα…

Καβαλέτο εξωτερικού χώρου

Όπως οι μεγάλοι ιμπρεσιονιστές καλλιτέχνες όπως ο Monet και ο Renoir αντλούσαν έμπνευση από τη φύση για τις δημιουργίες τους, το Καβαλέτο for kids για χρήση στον εξωτερικό χώρο προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ομορφιά του περιβάλλοντος.

Φτιαγμένος από φυσικό ξύλο και πλεξιγκλάς, αυτός το καβαλέτο δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς καλλιτέχνες να εκφραστούν ελεύθερα, ζωγραφίζοντας με μαρκαδόρους ή νερομπογιές, με εύκολο καθάρισμα. Είναι σχεδιασμένος για να χρησιμοποιείται και από της δύο του πλευρές (μπρος – πίσω).

Ενθαρρύνει την ανακάλυψη και την έκφραση στον εξωτερικό χώρο, αφήνοντας τα παιδιά να δημιουργούν έργα τέχνης που αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Παρέχουμε προσαρμόσιμες λύσεις για να καλύψουμε τις μοναδικές σας ανάγκες.

  • Γι’ αυτό προσφέρουμε τον εξοπλισμό εξωτερικού χώρου τόσο ως σετ, όσο και ως μεμονωμένα κομμάτια, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε και να δημιουργήσετε τον ιδανικό εξωτερικό χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά.
  • Καταλαβαίνουμε επίσης ότι κάθε εξωτερικός χώρος είναι διαφορετικός, γι’ αυτό προσφέρουμε τον εξοπλισμό μας σε προσαρμόσιμες διαστάσεις. Είτε χρειάζεστε μια λασποκουζίνα που είναι λίγο ψηλότερη, είτε ένα τραπέζι που είναι λίγο πιο φαρδύ, θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε ένα κομμάτι που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας.
  • Και σε ότι αφορά τις επιλογές φινιρίσματος, η επιλογή είναι δική σας. Προσφέρουμε τον εξοπλισμό μας τόσο σε άβαφες, όσο και σε βαμμένες επιλογές, ώστε να μπορείτε είτε να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά του ξύλου, είτε να προσθέσετε χρώμα στον εξωτερικό σας χώρο.
  • Αλλά η δέσμευσή μας για προσαρμογή δεν τελειώνει εδώ.

Εάν έχετε στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη ιδέα, που δεν αντικατοπτρίζεται στην τρέχουσα συλλογή μας, είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να τροποποιήσουμε τα σχέδιά μας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Στο for kids, πιστεύουμε ότι το παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι ασφαλές, ελκυστικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε τον τέλειο εξωτερικό χώρο παιχνιδιού για εσάς και τα παιδιά σας.